11/10/13

Σαλάτα με ραντίτσιο


Το πολύ γευστικό αυτό λάχανο που μπορείτε να παρασκευάσετε με διάφορους τρόπους εδώ σε μια εκδοχή με άλλα λαχανικά και ξηρούς καρπούς.


ένα μικρό ραντίτσιο
ένα καρότο
μισή πιπεριά κόκκινη
μισή πιπεριά μικρή πράσινη καυτερή
δυο κουταλιές λάδι
μισό λεμόνι
μισή πρέζα αλάτι ιμαλαϊων
μισή πρέζα εστραγκόν

απλά τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε στο πιάτο, ανακατεύουμε με λάδι λεμόνι και τα καρυκεύματα. το τρώμε σε μισή ώρα αφού το έχουμε ανακατέψει όμορφα. συνοδεύουμε με αμύγδαλα άψητα ανάλατα. μασάμε καλά για να χωνέψουμε όμορφα και να νιώσουμε τις γεύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου